Steg 1. Söka efter en nyare version av programmet

Före installation söker installationsguiden igenom Kasperskys uppdateringsservrar efter en nyare version av Kaspersky VPN Secure Connection.

Om installationsguiden inte upptäcker någon nyare version av programmet på Kasperskys uppdateringsservrar börjar den installera den aktuella versionen.

Om installationsguiden upptäcker en nyare version av Kaspersky VPN Secure Connection på Kasperskys uppdateringsservrar uppmanas du att ladda ned och installera den på din dator.